Komentara: 0
Pregleda: 433

Ajurvedske konsultacije

14. jun 2020. 09:00 časova
Korzo

Ajurvedske konsultacije u Subotici na adresi (korzo 15, stan 13) 14 i 15 jun 2020 od 9:00 prepodne.

Prijave i informacije:
subotica@artofliving.rs,
Telefon: 060 533 00 99

Izuzetna prilika da iskusite Ajurvedsku pulsnu dijagnostiku/konsultacije (Nadi pariksha) sa Dr. Rakesh Zope - om iz Indije!
Vise informacija o doktoru na: https://goo.gl/wNX569 Eng i https://goo.gl/Zh6KSq Hun

Art of Living Srbija organizuje u Subotici vec tradicionalni, ajurvedski pregled - pulsna dijagnostika, ajurvedske konsultacije, preporuke za pravilnu ishranu i za odgovarajuci zivotni stil, kao i saveti za koriscenje ajurvedskih lekova (prirodnih biljnih preparata).

Pitajte za savet ajurvedskog lekara, specijalistu za koriscenje ajurvedskih biljnih preparata, koji nam dolazi sa Sri Sri Fakulteta ajurvedskih nauka Bangalore iz Indije!

Ajurveda je drevna "nauka o zivotu" koja je dala izuzetnu tehniku dijagnoze poremecaja ravnoteze u telu i umu - bez instrumenata, bez intruzije - samo opipavanjem pulsa!

Različite ajurvedske tehnike i pristupi leče i najupornije hronične tegobe i predstavljaju zdrav i prirodan način da se izborite sa posledicama stresa.

Ajurveda ukljucuje tradicionalni sistem medicine iz Indije star preko 5000 godina. Iskusnom ajurvedskom prakticaru je moguce ne samo da dijagnostikuje problem, vec pre svega da predvidi lose posledice postojecih neravnoteza u telu i da vam da savet kojim ce se problem moze spreciti.

Pulsna dijagnostika ukljucuje:
- procenu trenutnog zdravstvenog stanja
- dijagnostiku mentalnog stanja
- otkrivanje bolesti i neravnoteza u telu
- individualne savete o ishrani i nacinu zivota
- savet koje ajurvedske preparate uzimati za vracanje tela i uma u ravnotezu.

Svi zainteresovani za konsultacije i pregled kod ajurvedskog lekara treba da zakazu termin na dati telefon. Zakazivanje je obavezno zbog licnog pregleda i ogranicenog broja termina.

Cena pregleda (prvi put) = 4.000,00 din
Cena kontrolnog pregleda (drugi i naredni put) = 3.500,00 din

Prijave i informacije:
subotica@artofliving.rs,
Telefon: 060 533 00 99

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.