Komentara: 0
Pregleda: 188

Predstava: Kiseonik

14. februar 2020. 19:30 časova
Dečje pozorište Više detalja

Na sceni Dečjeg pozorišta u Subotici, u petak, 14. februara sa početkom u 19.30 časova biće odigrana master predstava „Kiseonik“ glumice Sofije Mijatović. Predstava „Kiseonik“ je na 4. Pozorišnom Kustendorfu osvojila 2 vredne nagrade. Nagradu „Zlatni list“ za najbolju režiju osvojila je Subotičanka Milja Mazarak, dok je Sofija Mijatović osvojila nagradu „Zlatni list“ za najbolju glumicu Festivala.

Cena karte je 400 dinara, za penzionere je 350 dinara.


,,KISEONIK”
Ivana Viripajeva

Master predstava Sofije Mijatović
Mentor: Boris Liješević

Igraju: Sofija Mijatović i Miloš Lazarov
Režija: Milja Mazarak

Kompozitor: Nikola Dragović
Scenograf: Erika Vujić
Kostimograf: Biljana Grgur
Scenski pokret: Igor Greksa
Idejni saradnik: Emilija Veljanovski
Dizajn plakata: Maja Babić

Reč rediteljke:
Ivan Viripajev je pred izvođenje jedne svoje predstave izjavio sledeće: ,,Zajedno sa glumcima zadovoljstvo nam je pozvati vas na naš – ne mogu da kažem predstavu, nego, pre će to biti jedan susret. Zadovoljstvo nam je, dakle, srdačno vas pozvati na susret, gde ćemo vam ispričati neke priče iz života ljudi. U stvarnosti ti ljudi nikada nisu postojali, ja sam ih izmislio. Ipak, želimo da saslušate te priče, jer su one vrlo lepe i dirljive, a osim toga, uvereni smo da je razgovor baš na takve teme u današnje vreme neobično važan”. Ja ne bih mnogo imala šta da dodam. Osim, naravno, predstave.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.