Komentara: 0
Pregleda: 535

Predavanje: Budućnost pripada deci - mala škola roditeljstva: Dete i igra

14. decembar 2019. 17:00 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Budućnost pripada deci - mala škola roditeljstva: Dete i igra

 

U okviru drugog predavanja iz ciklusa „Budućnost pripada deci - mala škola roditeljstva“ dotaći ćemo se teme: "Dete i igra", u subotu, 14. decembra 2019. godine, sa početkom u 17 časova, u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš". Predavanje traje 60 minuta. Ulaz je slobodan.

 

Naš gost-domaćin Boris Živkov, somatoped i iskustveni terapeut, govoriće o igri kao najautentičnijem načinu učenja kod dece. I ovog puta otvorićemo pitanja i pokušati da odgovorimo na njih: Kada se kod deteta javlja potreba za igrom? Koje igre su najstimulativnije za decu? Šta igra treba da sadrži? Koje veštine i znanja usvajamo kroz igru i kako da dete uz pomoć igre pripremimo za život?

 

Predavanje je namenjeno svim roditeljima, kao i onima koji se spremaju za roditeljstvo, stručnjacima iz oblasti pedagogije i psihologije, kao i svima koji žele bolje da se upoznaju sa ovom temom.

 

Ciklus organizuje Fondacija “Danilo Kiš“ u saradnji sa Udruženjem za efektološku podršku i edukaciju TEDEF iz Subotice.

Predavanje: Budućnost pripada deci - mala škola roditeljstva: Dete i igra
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.