Komentara: 1
Pregleda: 837

Premijera filma: Naš profesor

13. oktobar 2020. u 19:00 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Premijera filma „Naš profesor“

U utorak, 13. oktobra 2020. godine, u velikoj sali Fondacije ,,Danilo Kiš“, sa početkom u 19 časova, biće održana premijera filma „Naš profesor“, koji su snimili mladi ljubitelji muzike, filozofije i filma (glavne uloge: Minja Vuković, Dragana Nikolić i Aleksandar Rakić; režija: Radojka Paštar), uz mentorsku podršku i po scenariju profesora filozofije Dragana Krstića. Muziku za film su napisali: studentkinja filozofije Olga Čegar, student muzike Kozma Prem i profesor filozofije Dragan Krstić.

Filozofski edukativni film „Naš profesor“, protkan filozofskim dijalozima, poziva se na učenja velikih filozofa, počevši od Sokrata i Aristotela, preko Kanta, pa sve do utilitarista.

Program je podržala Fondacija „Danilo Kiš“.

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog poštovanja mera prevencije i zaštite od korona virusa ograničen je broj mesta. Molimo sve zainteresovane da dolazak OBAVEZNO prijave na mejl: office@danilokis.rs  najkasnije do ponedeljka, 12. oktobra 2020. godine. Samo osobe koje su primile mejl potvrde moći će da prisustvuju predavanju.

Molimo takođe sve posetioce da ponesu zaštitne maske sa sobom. NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI NA LICIMA TOKOM PROJEKCIJE FILMA JE OBAVEZNO.

Ulaz je slobodan.

Premijera filma: Naš profesor
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.