Komentara: 1
Pregleda: 1286

Beskompromisni Stand up - Semir Gicić

12. novembar 2023. u 20:00 časova
Subotica Više detalja

Beskompromisni stand-up je monokomedija koju izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić. Tema ove monokomedije je „ Male stvari koje nas vežu“, te se posebno stavlja akcenat na situacije u kojima mali čovek svakodnevno živi. Komedija je svojevrsni nastavak „Beskonceptualnog stand-up-a“ sa kojim je Semir punio sale širom Jugoslavije zbog popularnosti klipova na društvenim mrežama. 

U njegovim nastupima nema viceva, političkih tema, muško-ženskih odnosa, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim.  

Semir je autor popularnih predstava: Pazi s kime spavaš, Ljubavne igrarije, Čekajući ministra, Imamo dojavu, Pinokio za odrasle, Ko vama dade predstavu, Deža vi i mnogih drugih.
Režirao je predstave: Bračni život i Doktor Buzdovan.
Semir takođe igra u serijama: Urgentni centar, Koleginice, Ljubav u tišini, Popadija. 
Tv drami Hasanaginica, u filmu Vučje bobice, kao i u Stand up show-u "Reci 8" koji se emituje na prvoj televiziji.

Link za kupovinu ulaznica: tickets.rs/event/beskompromisni_stand_up_8374

Beskompromisni Stand up - Semir Gicić
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.