Komentara: 0
Pregleda: 355

Online interaktivna soft skills radionica: Komunikacija i veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju

12. avgust 2020. u 18:00 časova
Ostale lokacije Više detalja

Pozivamo sve mlade da učestvuju u drugoj online soft skills radionici na temu: “Komunikacija i veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju”, koja će biti održana u sredu, 12. avgusta 2020. godine, sa početkom u 18 sati, preko Zoom-a. Organizator radionica je Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”. Učešće je besplatno.

Šta je to komunikacija? Koje su to veštine potrebne da bi komunikacija bila što kvalitetnija? Ukoliko želite da saznate nešto novo na ovu temu, ali isto tako da obnovite i neka stara znanja, onda je ovo prava radionica za vas. Kroz interaktivne aktivnosti učesnici će imati prilike da provežbaju stečena teorijska znanja, kao i da se oslobode treme. :)

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

- da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

- da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 10. avgusta 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 15-tak minuta pre radionice.

Online interaktivna soft skills radionica: Komunikacija i veštine potrebne za kvalitetnu komunikaciju
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.