Komentara: 0
Pregleda: 374

Radionica pevanja: Na sav glas!

11. novembar 2023. u 16:00 časova
UG "Klara i Rosa" Više detalja

Dvodnevna radionica pevanja i glasa na kojoj ćemo razgibati telo i glasne žice, uroniti u vokalne pejzaže, naučiti pokoju pesmu, održaće se u subotu, 11. novembra i nedelju 12. novembra od 16 do 19 časova u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15).

.

Cilj nam je da se zabavimo uz podršku grupe, a moguće i otkrijemo neke neistražene kutke naših bića. Prethodno pevačko iskustvo nije potrebno, a polaznici moraju imati najmanje 16 godina (gornja granica ne postoji).

.

Gloria Lindeman je rođena u Subotici gde je počela svirati klavir još od malih nogu.Tokom i nakon studija u Zagrebu, muzikom se bavi na razne načine: kroz sviranje i pevanje u raznim grupama, vođenje horova i radionica, učestvovanje u predstavama i performansima, itd. Njen rad se bazira na kombinaciji rada s pesmama, telesne psihoterapije i vok.improvizacija.

.

Prijave su obavezne na mejl: klarairosa@gmail.com

.

Cena dvodnevne radionice je 1600rsd.

Radionica pevanja: Na sav glas!
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.