Studenti predstavljaju: Lepota ženskog tela nekad i sad

Savremena galerija Subotica

Lepota je u oku posmatrača, ali to oko vidi stvari različito u zavisnosti od mesta i vremena u kojem gleda.

 

Centar za karijerno savetovanje Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera (nutricionista i strukovnih medicinskih sestara) iz Subotice pokreće ciklus predavanja ,,Studenti predstavljaju,,  kroz koji će studenti vežbati svoj javni nastup istražujući i predstavljajući interesantne teme zainteresovanim građanima Subotice.  Prvo predavanje u okviru ciklusa ,,Studenti predstavljaju,, je ,,Lepota ženskog tela nekad i sad,, koje će se održati u Savremnoj galeriji u petak, 8. februara 2019. godine sa početkom u 18 časova.

Ulaz je slobodan.

Ružica i Slađana Raičević su studentkinje treće godine nutricionističkog smera Visoke škole i njihovi radovi se bave različitim standardima lepote kroz istoriju kao i uticajem medija i kulture na formiranje ideje idealne figure ženskog tela. Mentorsku podršku im je pružila Jelena Blanuša, psiholog i asistent na psihološkim predmetima na Visokoj školi  strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera (nutricionista i strukovnih medicinskih sestara) iz Subotice.

0
Marina [pre 196 dana i 12 časova] Odgovori
Lepa ideja mladih ljudi.Podržavam vašu inicijativu.
earthworker [pre 195 dana i 2 časa] Odgovori
bilo sinoć lijepo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.