Komentara: 0
Pregleda: 279

Meetup: Kako je nastao najposećenji lokalni internet portal u Subotici?

07. novembar 2019. u 18:00 časova
Infostud Hub Više detalja

U Subotici će u četvrtak, 7. novembra, od 18 časova biti održan meetup na temu „Kako je nastao najposećenji lokalni internet portal u Subotici?”.

Subotica.com je lokalni informativni portal, postoji nepunih 15 godina i ubedljivo je najposećeniji internet medij koji se bavi temama od šireg društvenog značaja za zajednicu u Subotici.

Tema predavanja će biti razvoj portala od najranijih početaka, transformacija, komercijalizacija i razvoj redakcije.

Predavač će govoriti o značaju građenja brenda, važnosti isporučivanja kvalitetnog sadržaja, sticanju kredibilita i poverenja, finansijskoj nezavisnosti, kao i važnosti tima u organizaciji.

Kome je predavanje namenjeno?
Predavanje je namenjeno svima koji žele da započnu svoj onlajn biznis, nebitno u kojoj sferi, ali ipak sa posebnim osvrtom na oblast medija.

O predavaču
Goran Todorov je preduzetnik, suosnivač portala Subotica.com i urednik informativnog sadržaja. Dve decenije u svetu internet biznisa i razvoju sajtova, poslednjih petnaest godina posvećen radu i sa medijima kroz portal Subotica.com, ali i druge onlajn biznise.

Prijave
Događaj je zakazan za 7. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSet7-4OKdrXOGEKV1zJ03rzjSOwwkzaMNEKeeZwOcwQB8CF2g/viewform

Meetup: Kako je nastao najposećenji lokalni internet portal u Subotici?
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.