Komentara: 0
Pregleda: 237

Predstava za decu - Premijera: Csokibaba Utazasa

07. decembar 2018. 18:00 časova
Dečje pozorište Više detalja

U Dečjem pozorištu Subotica u petak, 7. decembra 2018. godine sa početkom u 18.00 časova premijerno će biti izvedena predstava na mađarskom jeziku „Csokibaba Utazása“ (Putovanje jedne lutke), po tekstu Olaha Tomaša (Oláh Tamás), a u režiji Dobrei Deneša (Döbrei Dénes).

Kompletnu priču o avanturama jedne lutke na sceni dočaraće nam glumica Dečjeg pozorišta Vereš Imelda (Vörös Imelda). Muziku za predstavu komponovao je Konstantin Stefanović, a uživo je izvodi Astaloš Alfred (Asztalos Alfréd).

PUTOVANJA JEDNE LUTKE

Zaboravljena je jedna lutka u jednoj čikaškoj antikvarnici prilikom porodičnog odmora. Sada, sama mora da se vrati svojoj vlasnici. Na tom neobičnom putovanju, u najčudnijim situacijama, pronalazi nove priljatelje, spoznavajući vrednosti lične sreće i hrabrosti kao važne životne lekcije.

Predstava je namenjena deci iznad 5 godina, a reprizu predstave publika će moći da pogleda već u subotu, 8. decembra sa početkom u 11.00 časova.


BEMUTATÓ
CSOKIBABA UTAZÁSA  5+
december 07-én, pénteken 18,00 órakor

írta: Oláh Tamás
rendező: Döbrei Dénes
játssza: Vörös Imelda
zenészként közreműködik: Asztalos Alfréd
zeneszerző: Konstantin Stefanović
 
Csokibabát egy családi nyaralás alkalmával egy chicagói régiségkereskedésben felejtik. Egyedül kell hazatalálnia gazdájához. Utazása során a legváratlanabb helyeken talál új barátokra, és közben a bátorság és a boldogság erejéről is életre szóló leckét kap.
 

Predstava za decu - Premijera: Csokibaba Utazasa
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.