Komentara: 0
Pregleda: 458

Online soft skills radionica: Upravljaj svojim vremenom

05. avgust 2020. u 18:00 časova
Ostale lokacije

Pozivamo sve mlade da učestvuju u prvoj interaktivnoj online soft skills radionici na temu: “Upravljaj svojim vremenom”, koja će biti održana u sredu, 5. avgusta 2020. godine, sa početkom u 18 sati, preko Zoom-a. Organizator radionica je Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”. Učešće je besplatno.

Cilj radionice je da pomogne učesnicima prilikom planiranja i organizacije sopstvenog vremena. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi, koje bi učesnicima trebalo da pomognu u tome. To nisu univerzalna rešenja, nego preporuke koje bi učesnici trebalo da slede u organizaciji sopstvenog vremena. Celokupno trajanje radionice je 2 sata. Na radionici će biti reči o principima time management-a, kvadrantima, obrascima organizacije, "kradljivcima vremena" i preporukama za njihovo prevladavanje, i o softverskim alatima koji se mogu koristiti u organizaciji vremena.

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru, laptopu ili mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju, kao i da prijavite učešće putem mejla office@danilokis.rs, najkasnije do 2. avgusta.

Online soft skills radionica: Upravljaj svojim vremenom
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.