Koncert: Lexington bend

Lexington bend je pop grupa iz Beograda, osnovana 2004. godine; svoj prvi album je izdala 2010. godine. Jedan su od najpopularnijih pop bendova u Srbiji i regionu. 2017. godine na stadionu Tašmajdan održali su koncert pred 13.000 ljudi.

Najveći hitovi Leksington benda su: Dobro da nije veće zlo, Miris karmina, U srce udaraj, Prišla, Potraži me, Dođi ove noći, Godinama, Donesi, Treznili me prijatelji, Ja te srećom častim, Letnje kiše, Ne postoji razlog, Nema šanse, Cvijeće, Kako je, tako je…

Na Paliću, na Letnjoj pozornici Lexington će održati koncert 3. jula u 20,30 časova

Cena ulaznice na koncert je 1.000 dinara i može se kupiti u svim prodajnim mestima Tickets-a (Nekadašnji Eventim), onlajn ili na prodajnim mestima (Subotica - knjižara Laguna, OMV pumpa i Exclusive Change 5  menjačnica u marketu Roda), kao i u Vinotekama Vinarije Zvonko Bogdan (Vinoteka 1 u ulici Matije Korvina 12, kontakt: 024/553-242 i Vinoteka 2 u Rudić ulici 1, kontakt: 024/600-616).

0
Atlas [pre 72 dana i 10 časova] Odgovori
Prvi put da vidim da nema minusa za neke muzičare koji gostuju.
SW [pre 72 dana i 7 časova]
Mozda zato,sto ovaj bend svira zabavnu muziku a ne neki brdski valcer sa svim pevaljkama i veoma poucnim tekstovima.
pametna i luda [pre 72 dana i 5 časova] Odgovori
Treba li i sliku dastavimo???
Svašta...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.