Komentara: 2
Pregleda: 829

Online kurs ilustracije: I Dizajn stilizovanog karaktera za igru

03. avgust 2020. u 18:00 časova
Ostale lokacije

Kurs ilustracije: I Dizajn stilizovanog karaktera za igru

Fondacija “Danilo Kiš“ poziva sve zainteresovane da prate online Kurs ilustracije, koji će počevši od 3. avgusta 2020. godine, svakog ponedeljka od 18 do 20 časova, u obliku live Youtube tutorijala držati Aleksandra Dević, ilustratorka iz Subotice. Učešće je besplatno.

Video tutorijale moći ćete da pratite preko Youtube live linka, koji će biti priložen 15 minuta pre početka. Putem live chat-a svi koji imaju pitanja moći će da ih postavljaju i da od Aleksandre dobijaju odgovore tokom samog live tutorijala.

Kurs je osmišljen da prezentuje osnove ilustracije kroz konkretne zadatke, u kojima su svi pozvani da učestvuju.

Celine će se smenjivati na mesečnom nivou, gde će u okviru jedne teme polaznici prolaziti kroz određene aspekte vezane za datu temu. Prva celina će se baviti dizajnom stilizovanog karaktera za igru, koji obuhvata teme poput: inspiracije, referenci, kreativnog istraživanja, boje, svetla i materijala.

Poslednje predavanje zamišljeno je kao kritika radova, Aleksandrini komentari i predlozi za poboljšanje istih.

Aleksandra Dević, akademska umetnica sa višegodišnjim iskustvom u ilustraciji, primarno knjižnom i ilustracijom za video igre, aktivno radi u struci i trudi se da deli iskustva i znanja.

Online kurs ilustracije: I Dizajn stilizovanog karaktera za igru
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.