Komentara: 7
Pregleda: 6368
Foto

Svečano otvoreni "Dani pijaca" i "Ukusi tradicije"

06.06.2015. u 16:00h > 16:00
Izvor: Subotica.com
4. „Dani pijaca Srbije“ i 5. „Ukusi tradicije“ juče su svečano otvoreni. Organizatori dve manifestacije koje imaju za cilj promociju pijačne delatnosti su Poslovno udruženja “Pijace Srbije” i AD “Tržnica” Subotica, kao i udruženje “Ukusi tradicije” uz podršku JKP “Subotičke pijace” i Grada Subotice.
Svečano otvoreni "Dani pijaca" i "Ukusi tradicije"

„Dane pijaca“ i „Ukuse tradicija“ svečano su otvorili Branislav Joka, direktor AD „Tržnica“, kao i predsednik Skupštine grada Subotice Ilija maravić, koji su potom obišli izlagače i razgledali njihove proizvode.

Na oko 50 štandova koji su smešteni na kraju šetališta na Radijalcu, oko 80 izlagača iz cele Srbije izložilo je kako svoje poljoprivredne proizvode, tako i domaću hranu, vino, rakiju i rukotvorine.

Centralni gost ovogodišnjih manifestacija je Opština Blace, kraj nadaleko čuven po šljivi od koje prave slatko i pekmez, ali i rakiju. Dani pijaca i Ukusi tradicije će biti otvoreni do nedelje, 6. juna do 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije" Otvaranje sajma "Ukusi tradicije"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6368
Povezane teme

Tržnica Subotica

sajam ukusi tradicije

pijace srbije

ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.