Komentara: 0
Pregleda: 3914

Sportska dešavanja za vikend

03.12.2016. u 09:17h > 04.12.2016. u 13:07h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelje sporta u Subotici očekuje vikend prepun zanimljivih mečeva u košarci, malom fudbalu, vaterpolu, ali i rvanju.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

Superligaš Spartak ovo kolo gostuje  Novom Pazaru (subota, 13h). Posle podele bodova u duelu protiv Radnika iz Surdulice odigrano u sredu na Gradskom stadionu u Subotici, ekipu Andreja Černišova očekuje teško gostovanje na jugu Srbije.

Srpskoligaš Bačka 1901 od pretprošle sedmice nalazi se na zimskoj pauzi.

Mali fudbal

Mečevima 1. kola u subotu počinje 44. novogodišnji turnir u malom fudbalu. Zimsko izdanje tradicionalnog turnira i ove godine okuplja 32 ekipe podeljene u 8 grupa. Mečevi subotnjeg dana počinju u 12, dok se sutra nastavljaju od 9 časova. Više detalja u povezanoj vesti.

Košarka

Košarkaši Spartaka nisu uspeli da na strani savladaju prvoplasirani Dinamik u prošlom kolu, a večeras od 19 časova u Suboticu dolazi poslednje plasirani Konstantin. Subotičani i u ovom meču neće igrati kompletni, a sa druge strane Konstantin ima novog trenera. Više o najavi meč proičitaje u povezanoj vesti.

Trener ženskog košarkaškog klub Spartak Blagoja Ivić ima velikih problema da sastavi tim za takmičenje u Prvoj ligi. Posle odličnog starta i pet pobeda u šest kola Subotičanke su vezale dva poraza, jedan vrlo tesno, a drugi vrlo ubedljivo.  U 9. kolu očekuje ih put u Vrbas na duel sa Vrbas Medelom (subota, 17,30)

Odbojka

Odbojkaši Spartaka drugi meč u nizu igraju na gsotujućem terenu. Posle pomalo iznenađujućeg poraza od Smederevo Carine, "golubovi" u nedelju igraju u Kuršumliji protiv ekipe Topličih vitezova.

Ženska superligaška liga nastavlja se mečevima 8. kola, a Spartak će svoj meč u kojem dočekuje Vizuru, igrati u utorak od 19 časova.

Rukomet

Rukometaši Spartak Vojputa drugi put ove sezone imaju dve vezane pobede, a u Pančevu u subotu od 19 časova pokušaće da dođu i do treće, protiv drugoplasiranog Dinama, koji svoju seriju bez poraza planira da uvede u šesti meč.

Vaterpolo

Posle dve pobede na startu sezone u Prvoj B ligi, grupa "Sever", vaterpolisti Spartak upisali su i prvi poraz u prošlom kolu na gostovanju u Kikindi, a naredne subote, 10. decembra od 19 časova, na bazenu SRC "Prozivka" dočekuju prvoplasirani Bečej.

Rvanje

Rvači Spartaka ligaški deo sezone završili su bez poraza, na prvoj poziciji koja im je i obezbedila domaćinstvo završnog turnira. U nedelju od 18 do 22 časa rvači Spartaka, Potisja, Partizana i Proletera boriće se za konačan plasman i titulu šampiona Srbije. Više o ovoj rvačkoj poslastici u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3914

Povezane vesti

Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.