Komentara: 13
Pregleda: 5831

Smena na kormilu FK "Spartak" - Mojsilović zamenio Kurćubića

10.04.2015. u 23:46h
Izvor: Subotica.com
Petar Kurćubić više nije trener Fudbalskog kluba "Spartak", njega će na klupi zameniti donedavno sportski trener subotičkog superligaša Stevan Mojsilović, saopšteno je iz ovog kluba. Kurćubić je sam tražio da se povuče sa klupe, a posle dugotrajnih razgovora tokom današnjeg dana odluka je i usvojena.
Smena na kormilu FK "Spartak" - Mojsilović zamenio Kurćubića

Na današnjoj hitnoj telefonskoj sednici predsedništva usvojena je ostavka dojučerašnjeg šefa struke Petra Kurćubića, a na njegovo mesto je postavljen Stevan Mojsilović.

Ovo je epilog serije lošijih rezultata subotičkih plavo-belih u drugom delu prvenstva. Nakon 7 odigranih kola u prolećnom delu i 5 poraza, Kurćubić je jutros ponudio ostavku predsedniku Spartaka Draganu Simoviću, a  posle celodnevnih razgovora ostavka je i usvojena, a vođenje kluba u stručnom smislu povereno Stevanu Mojsiloviću.

Potpredsednik kluba Branislav Savić potvrdio je da Kurćubić više nije trener Spartaka i poželeo mu sve najbolje u daljoj karijeri, napominjući da će mu vrata Spartaka uvek biti otvorena.

- "Danas smo na sednici Predsedništva odlučili da prihvatimo ostavku Kurćubića, imali smo veoma malo vremena da reagujemo, ali mislim da smo našli adekvatno rešenje. Stevan Mojsilović je jesenas bio na čelu Omladinske škole, ali je zbog angažmana u Iranu posle par meseci napustio klub." - izjavio je Savić i dodao da se radi o proverenom stručnjaku od kojeg u klubu očekuju da unese svežu krv u ekipu i u nastavku prvenstva uz njegovo iskustvo i znanje privede prvenstvo po planu.

Smena na kormilu FK "Spartak" - Mojsilović zamenio Kurćubića

Kurćubić je u dva navrata bio na klupi Spartaka, ostavio je iza sebe prepoznatljiv trag neumornog radnika, ali nažalost splet okolnosti i težak raspored u prolećnom delu prvenstva su doveli do toga da se Spartak našao u nezavidnoj situaciji, rekao je Savić.

Zbog Vaskršnjih praznika koji su u toku Mojsilović će ekipu preuzeti u ponedeljak, a već u naredni petak će voditi ekipu protiv ekipe Napretka u Kruševcu.

Izvor: Subotica.com
Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak" Predstavljanje novog sportskog direktora FK "Spartak"
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 5831

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

dragan simović

petar kurćubić

stevan mojsilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.