Komentara: 63
Pregleda: 8484

Slavko Parać novi predsednik GrO Demokratske stranke

21.12.2014. u 18:17h
Izvor: Subotica.com
Јuče su održani neposredni izbori za predsednika i 25 članova stalnog sastava Gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici. Za predsednika Gradskog odbora izabran je Slavko Parać.
Slavko Parać novi predsednik GrO Demokratske stranke

Pored Paraća koji je "zadužio" funkciju predsednika na mandatni period od 4 godine, izabrani su i članovi stalnog sastava Gradskog odbora, a koji čine: Saša Vučinić, Slavko Parać, Dalibor Karadža, Čaba Elek, Daniel Kovačić, Milan Torbica, Petar Balažević, Boris Bukvić, Đenđi Seleši, Snežana Pejčić, Boris Vugdelija, Boro Karadža, Oliver Tomić, Goran Gabrić, Žolt Hegediš, Siniša Šarčević, Nemanja Nakić, Nikola Balažević, Damir Bubić, Ksenija Marton, Đurđica Vukelić, Ljubica Kiselički, Vesna Soldo, Ivan Vujić i Maja Glončak.

* redosled imena je po broju osvojenih glasova

Slavko Parać (1954) je poslanik u Skupštini AP Vojvodine, odbornik je, a ujedno i predsednik Odborničke grupe DS „Demokratska stranka“ koja zastupa interese stranke u Skupštini Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 63
Pregleda: 8484

Povezane vesti

Povezane teme

Slavko Parać

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.