Komentara: 2
Pregleda: 3310

Poraz odbojkašica Spartaka u prvoj utakmici plejofa (0:3)

05.03.2014. u 21:32h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka dočekale su večeras ekipu Jedinstva iz Stare Pazove u prvoj utakmici plejofa Superlige i posle nešto manje od sat i po vremena igre poražene sa maksimalnih 3:0. Plejof serija se igra na dve dobijene utakmice, a odbojkašice Spartaka kao bolje plasirana ekipa u ligaškom delu sezone imaju prednost domaćeg terena.
Poraz odbojkašica Spartaka u prvoj utakmici plejofa (0:3)

Odbojkašice Jedinstva su napravile tzv, brejk u četvrtfinalu plejof serije pošto su večeras pred oko 350 gledaca u subotičkoj Hali sportova pobedile Spartak sa 0:3 (21:25, 25:27, 23:25).

Prvi set je prošao u nešto boljoj igri gošći, ali Spartak je na momente vrćao rezultat u neizvesno, ali boljom igrom u završnici igračice Jedinstva su serijom od 4 poena zaključile prvi set u svoju korist. Drugi set je doneo znatno bolju igru domaćeg Spartaka, ali i ovaj set je, na razliku, otišao na stranu gošći.

U trećem setu desila se repriza igre iz prve četvrtine i praktično do poslednjeg poena vodila se borba za set, ali s obzirom da su detalji odlučivali bolja završnica gostiju donela je novi set u njihovu korist i maksimalnu pobedu od 3:0.

ŽOK "Spartak": Medarević 1, Memišević, Cvetićanin 12, Sredić 1, Vujčin 2, Antanasijević, Medić 12, Mitrović, T. Matić 13, Oluic 1, D. Matić, Medić 5

Ova pobeda daje blagu prednost Pazovčankama pošto se naredni meč igra na njihovom terenu, ali ukoliko Spartak popravi igru i pruži bolju partiju, pobeda u Pazovi vratila bi seriju u Suboticu gde bi "golubice" imale novu šansu da pred domaćim navijačima zabeleže novu pobedu i nastavak takmičenja u plejofu.

Naredni meč igra se za 3 dana (subota) u Staroj Pazovi.

Izvor: Subotica.com
Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP) Odbojka (Ž): Spartak - Jedinstvo (SP)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3310

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.