Komentara: 1
Pregleda: 2638

Odbojkašice Spartaka izjednačile rezultat u drugoj utakmici četvrtfinala plejofa

08.03.2014. u 22:55h
Izvor: Subotica.com
Nakon pomalo iznenađujućeg i relativno lako izgubljenog prvog meča na domaćem terenu, odbojkašice Spartaka uspele su da produže seriju četvrtfinala plejofa pošto su večeras pobedile Jedinstvo u Staroj Pazovi sa 3:2. Naredni meč, tzv. majstorica, se igra u Subotici za 3 dana (utorak).
Odbojkašice Spartaka izjednačile rezultat u drugoj utakmici četvrtfinala plejofa

Odbojkašice Spartaka uspele su da uzvrate brejk pobedom na gostujućem terenu i sada se serija ponovo seli za Suboticu i meč koji će definitivno odlučiti ko će nastaviti u polufinale.

Bio je to vrlo uzbudljiv meč pun preokreta i lepih akcija. Povele su odbojkašice Spartaka, a onda se igrao set za set da bi konačno peti, odlučujući, pripao Spartaku 8:15.

Najefikasnija u  ekipi Spartaka je bila Sofija Medića koja je skoro sama uzela jedan set (20), a odmah iza nje je bila odlična Tatjana Matić sa 16 osvojenih poena.

Utakmica je trajala puna dva časa, a posmatralo ju je oko 250 gledalaca.

Plasman u polufinale obezbedili su Crvena zvezda i Partizan Vizura koji su u dva susreta došli do neophodne dve pobede i čekaju druga dva polufinalista. Spartak igra majstoricu u utorak, dok Kolubara i Tent igraju svoj drugi meč u nedelju.

Za ŽOK "Spartak" igrale su: Medarević 4, Memišević, Cvetićanin 20, Sredić 10, Vujčin 2, Antanasijević, Medić 20, Mitrović, T. Matić 16, Oluic, D. Matić, Medić 6

Uskoro detaljnije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2638

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.