Komentara: 35
Pregleda: 14923

Pokret za građansku Suboticu za saradnju sa svim strankama

27.04.2016. u 14:47h > 17:35
Izvor: Subotica.com
Osvojenih 12.98% glasova, odnosno 11 odborničkih mandata, za Pokret za građansku Suboticu, koji predvodi Jene Maglai, izuzetan je rezultat.
Pokret za građansku Suboticu za saradnju sa svim strankama

Po rečima Jenea Maglaija, rezultat je još značajniji ako se ima u vidu da je „Pokret“ osnovan početkom marta, neposredno pred izbore.

- To samo pokazuje da građani žele korenite promene i da će se politička slika u Subotici morati da menja – smatra Maglai. - Za razliku od drugih, mi smo pred građane izašli imenom i prezimenom i jasnim programskim ciljevima, a oni su to prepoznali. Dobar rezultat je i potvrda rada lokalne samouprave u protekle dve i po godine.

Pokret za građansku Suboticu za saradnju sa svim strankama

Maglai napominje da članovi „Pokreta“ neće prodati „veru za večeru“, da su otvoreni za razgovore sa svim politčkim partijama, ali da neće odstupati od programskih načela.

- Jasno je da će SNS činiti okosnicu gradske vlasti, spremni smo za konkretne razgovore sa svima koji žele da rade na dobrobiti svih Subotičana, bilo da su iz redova SNS, SVM ili DS. Pozivam sve građane da nam se pridruže, a preletače molim da nas zaobiđu - poručuje Maglai.

Boje građanske liste u novom sazivu Skupštine grada Subotice braniće Jene Maglai, Gabor Domonkos, Josipa Ivanković, Jožef Hužvar, Ištvan Haško, Đorđe Čović, Ilona Husak Hof, Miroslav Milojević, Pal Javor i Đorđija Aksentijević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 14923

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori u Subotici

lokalni izbori subotica

lokalni izbori u subotici

lokalni izbori 2016

izbori 2016

izbori za skupštinu grada

pokret za građansku suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.