Komentara: 8
Pregleda: 16551
Foto

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

25.09.2016. u 17:13h
Izvor: Subotica.com
Na osmom proputovanju kroz Evropu, pehar UEFA Lige šampiona stigao je po prvi put u Suboticu. Promoter u našem gradu bio je Vladimir Jugović, dvostruki osvajač ovog prestižnog klupskog takmičenja.
Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

Još samo nekoliko časova Subotičani će imati priliku da se približe i fotografišu sa legendarnim "ušatim" trofejom UEFA lige šampiona na kojem su ispisana imena mnogih velikih evropskih klubova, a među njima i Crvena zvezda.

Nekoliko stotina Subotičana, posebno najmlađih, strpljivo je tokom prepodneva čekalo da se fotografiše sa najznačajnijim evropskim fudbalskim trofejom, a autograme je delio naš proslavljeni reprezentativac Vladimir Jugović, koji je u svojoj igračkoj karijeri dva puta podizao ovaj trofej - sa Crvenom Zvezdom 1991. i sa Juventusom 1996. godine.

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

Zvaničnom podizanju trofeja na specijalno izrađenom kamionu prethodio je prijem predstavnika "Ture trofeja LŠ" i promotera Vladimira Jugovića sa gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom i članom Gradskog veća za sport Nemanjom Simovićem.

Postavljanjem trofeja najprestižnijeg evropskog klubskog takmičenja na njegovo postolje na specijalnoj platformi u okviru oficijelnog kamiona ture trofeja označen je drugi dan boravka ovog trofeja u našem gradu, a to je bila i jedinstvena prilika da brojni Subotičani iskoriste ovu promociju da se fotografišu sa "ušatim".

Tokom ove svečanosti gradonačelnik se zahvalio Unicredit banci i partnerima što su omogućili da Subotica bude deo ovog karavana promocije prestižnog trofeja.

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

- "Veliko mi je zadovoljstvo da se nalazim na ovom predivnom trgu i da sam u prilici sa vama provedem još malo vremena pored ovog prestižnog trofeja. Ovo je poseban trenutak za našu banku, jubilej u kojem obeležavamo 15 godina poslovanja u Srbiji, 25 godina od kada je Crvena zvezda osvojila ovo takmičenje, a ujedno i 50 godina od finala koje je igrao Partizan protiv Reala." - rekao Enriko Verdoša, član Izvršnog odbora Unicredit banke u Srbiji.

Promoter za Suboticu bio je oduševljen interesovanjem Subotičana i u kratkom obraćanju, između ostalog, poželeo je srpskim klubovima da dođu u priliku da ponove uspeh Crvene zvezde i upišu svoje ime na ovom evropskom trofeju.

- "Neobično mi je drago da mogu da vam predstavim ovaj izuzetno lepi pehar koji sam imao čast da u svojoj igračkoj karijeri podignem dva puta. Osvajanje Lige šampiona je san svakog fudbalera, a posebno mi je drago što Crvena zvezda ove godine proslavlja 25 godina od osvajanja ovog trofeja, što je najveći uspeh jugoslovenskog i srpskog klupskog fudbala, do sada." - rekao je Jugović

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

Na centralnom gradskom trgu na improvizovanom terenu odirgana je “Liga malih šampiona”, fudbalsko takmičenje za najmlađe fudbalere. Početni udarac izveli su Jugović, Verdoša i Laban, a takmičenja su predviiđena da traju do kasno poslepodne.

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

Pehar Lige šampiona predstavljen Subotičanima

Subotičani će na Gradskom trgu moći da se fotografišu sa trofejom LŠ i kroz razne igrice osvoje simbolične poklone sve do 21 čas. Sledeća stranica u okviru Ture trofeja Lige šampiona je Novi Sad.

Izvor: Subotica.com
Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona Tura trofeja Lige šampiona
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 16551

Povezana vest

Povezane teme

nemanja simović

liga šampiona

bogdan laban

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.