Komentara: 9
Pregleda: 15474

Trofej Lige šampiona za vikend na Gradskom trgu

23.09.2016. u 11:58h
Izvor: Subotica.com
Pored Beograda, Novog Sada i Niša, priliku da izbliza pogledaju i fotografišu se pored čuvenog pehara LŠ, kao i da se druže sa legendom jugoslovenskog fudbala Vladimirom Jugovićem, imaće i Subotičani za vikend na Gradskom trgu.
Trofej Lige šampiona za vikend na Gradskom trgu

Tura trofeja UEFA Lige šampiona, koju predstavlja UniCredit banka, osmi put zaredom krenula je na svoje krstarenje Evropom. U periodu od 13. septembra do 30. oktobra, trofej će proći kroz 16 gradova u 5 zemalja - Rumuniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Mađarsku.

Legendarni trofej će boraviti u našoj zemlji u periodu od 22. septembra do 2. oktobra. Trofej ovog prestižnog takmičenja će biti izložen u kamionu koji je specijalno dizajniran za ovu turu.

2016. je godina kada naša dva najveća fudbalska kluba proslavljaju svoje najveće uspehe u ovom klubskom takmičenju, jubileje – 25 godina od kada je Crvena zvezda osvojila Kup šampiona i 50 godina od finala u kojem je igrao Partizan.

Pored Beograda, Novog Sada i Niša, priliku da izbliza pogledaju i fotografišu se pored čuvenog pehara LŠ, kao i da se druže sa jednim od promotera LŠ u Srbiji, legendom Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala Vladimirom Jugovićem, imaće i Subotičani u subotu i nedelju na Gradskom trgu.

Multimedijalna izložba u improvizovanom izložbenom prostoru omogućiće posetiocima da uživo vide suvenire sa najvažnijih utakmica, da testiraju svoje fudbalsko znanje učestvujući u različitim igricama i na taj način osvoje brojne poklone.

Pored izložbe na centralnom trgu u Subotici biće odranizovana “Liga malih šampiona”, fudbalsko takmičenje za najmlađe fudbalere.

Trofej Lige šampiona za vikend na Gradskom trgu

Tura UEFA Lige šampiona u Subotici biće za vikend u Subotici, u subotu od 13 do 20 časova u butiku na adresi Korzo 6, odnosno u nedelju na Gradskom trgu od 10 do 21 čas, uz napomenu da će Subotičani imati priliku da se fotografišu i dobiju autogram od proslavljenog jugoslovenskog fudbalera Vladimira Jugovića, koji je dva puta osvojio ovaj trofej, sa Crvenom zvezdom i Juventusom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 15474

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.