Komentara: 4
Pregleda: 8047

Ognjen Mudrinski potpisao za FK "Spartak"

01.02.2016. u 22:56h
Izvor: Subotica.com
Superligaš iz Subotice trenutno se nalazi na pripremama na Ohridu u susret nastavku sezone u kojoj se bore za opstanak u elitnom rangu. Kako bi Subotica gledala superligaški fudbal jedna od stvari koje je klub morao da popravi je napad, a najnovija igračka akvizicija bi mogla dosta u tome da pomogne...
Ognjen Mudrinski potpisao za FK "Spartak"

Fudbalski klub "Spartak" dobio je ozbiljno pojačanje u nastavku sezone. Potpis na vernost subotičkom prvoligašu stavio je Ognjen Mudrinski (1991), nekadašnji napadač Vojvodine, Jagodine, Crvene zvezde, Grojter Firta, švajcarskog Araua i mlade reprezentacije Srbije.

Popularni „mudri“ je u Superligi Srbije do sada odigrao 62 utakmice i postigao 22 pogotka uz 5 asistencija, ali su ga rani odlazak u Nemačku i povrede omele da pokaže sav svoj napadački raskoš. Pre potpisivanja za subotički Spartak Mudrinski je bio na probi u danskom superligašu "Randers", ali nije zadovoljio te je uprava subotičkog superligaša brzo reagovala i angažovala stamenog napadača (kao slobodnog igrača), kako saznajemo na dve godine, uz mogućnost da napusti klub u slučaju dobre ponude.

Ognjen Mudrinski potpisao za FK "Spartak"

foto: FK "Spartak"

Potpis Mudrinskog predstavlja ogromno pojačanje za četu Andreja Černišova, koja je ove sezone najneefikasnija ekipa prvenstva sa svega 13 postignutih pogodaka iz 22 odigrana meča, i koja trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli.

Pre Mudrinskog za ekipu sa severa Bačke potpisao je Nenad Šljivić (1985). U pitanju je iskusni fudbaler, igrač srednjeg reda, koji je veći deo dosadašnje karijere proveo u inostranstvu, a poslednje tri sezone bio je član kazahstanske ekipe Tobol koja igra u najjačem nacionalnom rangu.

Ognjen Mudrinski potpisao za FK "Spartak"

foto: FK "Spartak"

Šljivić je već sa ekipom na Ohridu a tokom sutrašnjeg dana očekuje se i da se Mudrinski priključi timu u Makedoniji na preostalih nedelju dana drugog dela priprema, a zatim i dođe u Suboticu na završne pripreme pred nastavak sezone (20. februar) i meča u Novom Sadu protiv nekadašnjeg Ognjenovog kluba - Vojvodine.

Mudrinski je na svom debiju za Crvenu zvezdu, u avgustu 2012. godine, postigao tri gola i tako ušao u istoriju kluba kao prvi fudbaler koji je na debitantskom nastupu postigao het-trik. Nadamo se da će imati zapaženo otvaranje i u Spartakovom dresu, baš protiv Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 8047

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.