Komentara: 0
Pregleda: 2355

Održan Karate kup "Okinava 2016"

23.05.2016. u 14:51h
Izvor: Subotičke novine
U subotu, 14. maja, održan je tradicionalni Karate kup „Okinava 2016” kojim je ovaj klub iz Subotice obeležio svoj dvadeset i treći rođendan.
Održan Karate kup "Okinava 2016"

Kako ističe Jovan Marčeta, prvi čovek "Okinave", turnir se nalazi u kalendaru Šotokan karate saveza Srbije i Karate federacije Vojvodine, a u sali OŠ "Majšanski put" ove godine se okupilo oko 200 takmičara iz 13 klubova.

Svi takmičari na turniru su nagrađeni sa medaljama i diplomama, a bile su tu i nagrade za najuspešnije učesnike Okinave, goste.

- Hvala svima koji su pomogli da KK "Okinava" traje ovoliko godina, a hvala i onima koji su pomogli da se ovo takmičenje održi, gradu Subotici, sekretarijatu za sport, omladinu i turizam, te OŠ "Majšanski put" - ističe Marčeta i dodaje da su u toku završne pripreme za Prvenstvo Srbije koje se 22. maja održava u Šapcu.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2355
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.