Komentara: 0
Pregleda: 2315

Odbojkaši Spartaka u četvrtini finala Kupa Vojvodine

12.09.2016. u 14:18h
Izvor: Subotica.com
Do početka nove takmičarske sezone u Prvoj ligi Srbije za odbojkaše ostalo je nešto više od mesec dana, a pred igračima Spartaka već su se našle takmičarske obaveze i to u pokrajinskom Kupu.
Odbojkaši Spartaka u četvrtini finala Kupa Vojvodine

U osmini finala ekipa Igora Žakića igrala je u Kulpinu (opština Bački Petrovac) sa OK "Kulpin" i ubedljivo trijumfovala sa 0:3 (17:25, 20:25, 19:25) i time obezbedila prolaz među osam najboljih, a tamo će se za prolaz dalje borti protiv OK "Novi Sad".

Četvrtfinalni dueli na programu su od 16 do 18. septembra. Finale Kupa Vojvodine održaće se prvog vikenda u oktobru. Pobednicima KUP-a Srbije na teritoriji Vojvodine, u ženskoj i muškoj konkurenciji, Odobojkaški savez Vojvodine dodeljuje pehare i medalje u trajno vlasništvo.

Odbojkaško prvenstvo počinje 16. oktobra, a u prvom kolu Spartak će gostovati u Velikom Gradištu. Subotičani su u prošloj sezoni bukvalno do poslednjeg kola gajili nadu da mogu da se vrate u Superligaško društvo, ali nažalost to im nije pošlo za rukom pa će tako u ovoj sezoni sa dosta podmlađenim iskustvom pokušati da ostvare što bolji plasman i naprave tim koji će dogodine biti još konkurentniji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2315
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.