Komentara: 37
Pregleda: 4473

LSV: gradonačelnik hoće da nam oduzme prostoriju - Maglai odgovara: Samo zavodim red!

18.12.2014. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine požalio se danas na konferenciji za medije da je posle upućenih kritika prema gradonačelniku njegov odbor dobio dopis da ostaju bez jedne od prostorija, dok je gradonačelnik Jene Maglai na to odgovorio odgovorio da je u pitanju samo zavođenje reda među korisnicima poslovnih prostora u vlasništvu Grada.
LSV: gradonačelnik hoće da nam oduzme prostoriju - Maglai odgovara: Samo zavodim red!

Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražila je od gradonačelnika Subotice da da ostavku, jer od prekomponovanja vlasti u gradu ništa nije urađeno.

Kao razlog stvaranja nove većine pre više od godinu dana sadašnji gradonačelnik je naveo da će imati “bolju komunikaciju” sa republičkim vlastima i da će se obezbediti novac za završetak Y kraka, Narodnog pozorišta i drugih kapitalnih investicija.

Predsednik Gradskog odbora  Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici smatra da zbog tog njihovog zahteva, sada gradonačelnik traži da se isele iz jedne prostorije. LSV u Subotici ima tri prostorije koje uredno plaća 3000 dinara mesečno po prostoru, kako je definisano ugovorom iz 2006. godine.

Maglai: Prozivaju me jer zavodim red

Gradonačelnik Subotice, Jene Maglai u današnjoj izjavi objašnjava da Liga socijaldemokrata Vojvodine samo radi svoj posao kao opozicija, a to je da traži ostavku ljudi koji rukovode gradom.

Smatra da “prozivke” na njegov račun potiču od toga što je počeo da uvodi u red poslovne prostore u gradu. Gradonačelnik dalje objašnjava da smatra da je 50 kvadrata dovoljno za rad jedne političke partije ili udruženja i da ima mnogo udruženja koje čekaju prostor od grada po simboličnim cenama, a ne mogu da ga dobiju jer neke organizacije imaju i po tri prostorije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 37
Pregleda: 4473

Povezana vest

Povezane teme

jene maglai

LSV

liga socijaldemokrata vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.