Komentara: 4
Pregleda: 4152

Košarkaši Spartaka u subotu gostuju Slogi u Kraljevu

20.01.2017. u 14:18h
Izvor: Subotica.com
Posle iznenađujućeg poraza u Kruševcu desetkovana ekipa subotičkih "golubova" imaće priliku da se izvadi za lošu partiju protiv Napretka. Sledi gostovanje u Kraljevu i duel protiv Sloge.
Košarkaši Spartaka u subotu gostuju Slogi u Kraljevu

U najavi meča 14. kola Prve lige Srbije (KLS) govorili su prvotimac Nebojša Jovišić i šef struke Dušan Alimpijević. Strateg ekipe sa severa Bačke rekao je da duel protiv Sloge dolazi u verovatno najtežem momentu s obzirom da ekipa ima dosta problema sa igračkim kadrom, neki su povređeni, neki su napustili klub.

- Imamo dosta kadrovskih problema i u ovom trenutku ne znamo u kojem sastavu ćemo nastupiti u Kraljevu. U Kruševcu smo prikazali jednu neprepoznatljivu igru, iznenadili smo sve one koji su nas pratili od starta sezone, sada oslabljeni u igračkom smislu moramo kako znamo i umemo da popravimo utisak - rekao je Alimpijević ističući da nije svejedno u kakvom će se raspoloženju otići na završnicu Kupa Srbije koja očekuje Subotičane za manje od mesec dana (16-19. februar).

Po rečima Alimpijevića igrači su svesni šta su uradili i koliko su postigli u prethodnom delu sezone, svog prolivenog znoja i krvi, kao i da ne žele da to bace niz vodu.

- Momci su proteklih 4-5 meseci dali mnogo sebe, očekuju nas još dve-tri utakmice u kojima bismo mogli ne samo da se približimo Superligi već bismo mogli da kažemo da smo skoro pa završili više od pola posla. Dobrim igrama u prvom delu sezone napravili smo dobru zalihu, odigrali smo nekoliko iznenađujuće dobrih mečeva, ali veoma je važno da i ubuduće koristimo svaku šansu i borimo se do kraja - zaključio je mladi stručnjak Spartaka

Košarkaši Spartaka u subotu gostuju Slogi u Kraljevu

Svoje viđenje i očekivanja pred duel protiv Sloge izneo je i krilni centar Spartaka Nebojša Jovišić.

Posle poraza u Kruševcu očekuje nas novo gostovanje, ovaj put u Kraljevu. Idemo na nezgodan teren ali i idemo na pobedu. Daćemo sve od sebe da tu utakmicu dobijemo jer nam je bitna i za Superligu i za Kup, bitno nam je da uđemo u dobru seriju. - izjavio je Jovišić

Nikolić i dalje sanira povredu skočnog zgloba, Puljko nije više član KK "Spartak", kao ni Aleksandar Andrejević koji će karijeru nastaviti u Crnoj Gori. Po rečima šefa struke u toku su pregovori sa više igrača, a više detalja znaće se od ponedeljka.

- Nalazimo se na polovini prvenstva i na nama je da dokažemo svima da nam je mesto u Superligi. Zbog svih igračkih promena koje smo imali i koje ćemo imati to neće biti lako. Radimo na tome da dovedemo neka pojačanja, ali pojačanja u pravom smislu, neke igrače koji mogu odmah da pokažu kvalitet - zaključio je Alimpijević

Posle trinaest odigranih kola Spartak drži treću poziciju na tabeli KLS. Prva dva mesta zauzimaju Dinamik i Vršac sa identičnim skorom u sezoni 2016/17. Meč između Sloge i Spartaka igra se kraljevačkoj Hali sportova u subotu od 19,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4152

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.