Komentara: 16
Pregleda: 3955

Hrvatski ambasador posetio Suboticu

23.04.2014. u 15:46h
Izvor: Subotica.com
Gordan Markotić, ambasador Republike Hrvatske u Beogradu, posetio je danas Suboticu, zajedno sa predstavnicima 17 firmi iz Hrvatske.
Hrvatski ambasador posetio Suboticu

Oni su održali sastanak sa gradonačelnikom Jeneom Maglaijem, na kome je bilo reči o potencijalnoj ekonomskoj saradnji, kao i o aktivnostima brojne hrvatske nacionalne zajednice koja živi u Subotici.

- Čak 17 firmi je bilo zainteresovano za radnu posetu Subotici, kako bi se na licu mesta uverili u potencijanu mogućnost investiranja ili saradnje sa drugim preduzećima iz ovog grada. Iskustvo mi govori da ovakvi sastanci uvek donose rezultata i verujem da će tako biti i sada. U vreme recesije, mislim da je ekonomija ključni segment saradnje Hrvatske i Srbije. Pored toga, ova poseta je značajna jer u Subotici živi veliki broj pripadnika hrvatske nacionalne manjine – rekao je Markotić.

Jene Maglai, gradonačelnik Subotice, izrazio je zadovoljstvo što su zajedno sa ambasadorom Hrvatske došli i privrednici, te da očekuje da će ovaj susret uskoro dati i konkretne rezultate.

Izvor: Subotica.com
Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske Poseta Ambasadora Republike Hrvatske
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 3955
Povezane teme

Grad Subotica

jene maglai

ambasador hrvatske

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.