Komentara: 10
Pregleda: 4489

Fudbaleri Spartaka vrlo motivisani, žele pobedu protiv Crvene zvezde

02.10.2015. u 16:42h > 21:20
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka nalaze se u karantinu pred subotnji duel protiv Crvene zvezde, a šef struke najavljuje da je ekipa odlično pripremljena, motivisana i željna osvajanja sva tri boda. Meč 12. kola Super lige igra se sutra od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a karte se prodaju danas do 17 časova u Klubu, dok se sutra od 12 časova mogu kupiti na stadionu.
Fudbaleri Spartaka vrlo motivisani, žele pobedu protiv Crvene zvezde

Beogradska Crvena zvezda je u nizu od osam pobeda i u Suboticu dolazi kao favorit, ali subotički plavo-beli će pokušati da dokažu da je fudbal igra koja se igra do poslednjeg sudijskog zvižduka i da kroz dobru partiju ostvare pobedu u uvom duelu.

- "Radujemo se utakmici i očekujemo da  sutra bude praznik fudbala, nadam se da će tribine biti pune mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobar meč i možemo da se nadamo onome čemu težimo, a to je - pobeda. Ne plaši nas Zvezdin niz, poštujemo to, ali vidimo svoju šansu da ostvarimo dobar rezultat za nas." - izjavio je Mojsilović na otvaranju konferencije u kojoj se obratio javnosti

Mojsilović: Istražni postupak je u toku, kada se završi rećiću šta imam da kažem - Šef struke Spartaka saopštio je da je istražni postupak u toku, da ne može da komentariše detalje, ali je najavio da će kada se ceo proces završi, zbog sebe i javnosti, održati konferenciju na kojoj će više govoriti na ovu temu, a pre svega zaštiti svoj lik i delo koji su posle ovog meča sa više strana posebno negativno komentarisani.

Na pitanje da li su nedavne glasine oko nameštanja meča protiv OFK Beograda u prošlom kolu uticale na atmosferu u timu Mojsilović je izjavio da je atmosfera na treninzima jako dobra, odnosno vrhunska, da se radi jako dobro, ističući da je puno vremena provedeno na pripremi utakmice i da istu dočekuju je izuzetno spremni.

- "Sve treninge smo odradili, imaćemo još jedan sastanak večeras, ali igrači jedva čekaju početak meča i žele da ostvare pobedu" - kratko je dodao Mojsilović

Zvezda jeste favorit, lider je na tabeli, ima rezultate i igru, ali Spartak igra na domaćem terenu i po pravilu najbolje partije pružao je protiv jačih protivnika. Zvezda ima svoj sistem, imaju dosta ofanzivan sastav, ali po rečima Mojsilovića Spartak neće odstupati od svog sistema.

- "Nećemo se prilagođavati igri protivnika, igraćemo svoj sistem 1-4-3-3, hoćemo da izađemo visoko, da napadnemo, ali imaće i Zvezda loptu, tada ćemo morati da se branimo - hoće li to biti presing ili zona isključivo zavisi od nas. Suština je da želimo da nametnemo svoju igru, pogotovo što igramo na domaćem terenu." - konstatovao je šef struke Spartaka

Fudbaleri Spartaka vrlo motivisani, žele pobedu protiv Crvene zvezde

Što se tiče sastava ekipe, jedino je izvesno da neće igrati povređeni Mezei i Božović, dok su svi ostali, po rečima šefa struke, na raspolaganju za subotnji duel protiv Crvene zvezde.

Na kraju konferencije Mojsilović je pozvao publiku da iskoristi lep oktobarski dan i provedu ga na Gradskom stadionu bodreći dve ekipe koje su im draže.

- "Utakmice su naša najveća radost, za njih živimo, za njih treniramo i zato pozivam sve navijače, za bilo koga god oni navijali, ali pre svega navijače i simpatizer Spartaka, da dođu i pruže nam sutra podršku" - zaključio je Mojsilović

Ulaznice danas do 17h u Klubu, sutra od 12h na stadionu

19:20 - Završena je nagradna igra sajta Subotica.com i JKP "Stadion" u kojoj smo podelili 5 ulaznica sa subotnji fudbalski meč na Gradskom stadionu.

Dobitnici ulaznica su: B. Kujunđić, T. Horvat, K. Salai, B. Kovačić i S. Stefanović. Hvala svima na učešću, dobitnike ćemo kontaktirati mejlom oko dogovora za preuzimanje karata.

Ulaznice se prodaju danas do 17 časova u prostorijama Kluba (Park Ferenca Rajhla), dok će se u subotu od 12 časova prodavati na Gradskom stadionu. Cene ulaznice za ovaj meč će biti - za zapad 400 din, istok 350 din, jug 350 din i sever 200 din. U prodaji će biti i dečije ulaznice (za decu do 14 godina, u pratnji roditelja) za istok i zapad, po ceni od 100 dinara.

S obzirom da se radi o utakmici povišenog rizika biće pojačano prisustvo pripadnika policijskih snaga. Mole se svi učesnici ovog sportskog dešavanja da primereno i sportski navijaju za svoje timove.

Preporuka je parkirati se dalje od stadiona

Meč između FK "Spartak" i FK "Crvena zvezda" igraće se u subotu od 15 časova, a kapije će biti otvorene tri časa ranije. Preporučuje se posetiocima da dođu blagovremeno na stadion, kao i da ukoliko je to moguće do stadiona dođu javnim prevozom ili parkiraju dalje od stadiona kako bi se izbegle gužve.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4489

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

stevan mojsilović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.