Komentara: 0
Pregleda: 2924

Džudisti Spartaka osvojili 25 medalja na Mikulaš Kupu u Kanjiži

04.12.2016. u 13:26h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji džudo kluba "Partizan KOT" u Kanjiži je juče održan tradicionalni "Mikulaš Kup", turnir pozivnog karaktera, za najmlađe i za one koji tek stiču takmičarska iskustva.
Džudisti Spartaka osvojili 25 medalja na Mikulaš Kupu u Kanjiži

Turnir je okupio 110 takmičara iz devet prijateljskih klubova koji su došli iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Spartakovi takmičari su učestvovali sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir, a sa sobom su poneli čak 25 medalja.

Zlatne medalje su osvojili Filip Ivanić, Leo Burazin, Nikolina Pavić, Ana Stefković, Tamara Tanasković, Kristof Kosaraš, Mihajlo Đukic, Tibor Olah, Patrik Kecenović, Andrea Forgo, Leon Deme i Kristijan Paceka.

Medalje srebrnog sjaja osvojili su Nikola Mijušković, Leontina Burazin, Boris Tatalović, Nikolina Tatalović, Kristof Tot Bagi, Žolt Buranji, Dejan Bastić i Aleksa Sarić, dok su bronzani bili Dragan Mitrić, Aleks Futo, Srđan Uzelac, Žombor Zaboš i Patrik Tot Bagi.

Takmičare su predvodili treneri Vladimir Tanasković, Robert Marton, Atila Radvanski i Dušan Bartaloš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2924
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.