Komentara: 7
Pregleda: 3204

Dan posvećen Nikoli Tesli

14.07.2014. u 13:07h
Izvor: RTV Yueco
Po prvi put je u Subotici obeležena 158. godišnjica od rođenja naučnika Nikole Tesle.
Dan posvećen Nikoli Tesli

Na Vodicama proteklog vikenda okupilo se više stotina građana iz Subotice,Apatina, Novog Sada, Beograda, Bačke Palanke i drugih gradova koji su imali priliku da prisustvuju zanimljivom programu, koji bi ih podsetio na njihov zavičaj, Liku.

Predstavnici Udruženja Ličana „Lika“ iz Subotice, objašnjavaju da je manifestacija imala i humanitarni karakter, tako da sam prikupljen novac će se uplati za saniranje štete od poplava.

Prisutni su imali priliku da učestvuju i u tradicionalnim sportskim disciplinama poput: nadmetanja u bacanju kamena s ramena, skoku s mesta, boćanju i slično.

Izvor: RTV Yueco
Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici Manifestacija u okviru proslave Dana Nikole Tesle u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3204
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.