Komentara: 0
Pregleda: 2502

Četiri medalje i pehar za džudo veterane Spartaka na 31. memorijalu "Milić Rašović Migo"

16.09.2014. u 17:23h
Izvor: Subotica.com
Za vikend je u sali Šumice u Beogradu održan 31. memorijal "Milić Rašović Migo", koji je u dva dana okupio kao i uvek više stotina takmičara iz nekoliko zemalja iz okruženja. Spartak je na ovom memorijalu učestvovao drugog takmičarskog dana na kojem su nastupili kadeti i seniori kao i veterani.
Četiri medalje i pehar za džudo veterane Spartaka na 31. memorijalu "Milić Rašović Migo"

Među seniorima, iako je junior, nastupao Miloš Rašković koji je posle duge pauze obukao kimono i osetio ponovo cari borbe, a u kadetima je nastupio Nemanja Nikolić, koji je iako umoran od prethodnog dana gde je nastupao u Mađarskoj, ipak odlučio da malo oznoji kimono.

Obzirom na okolnosti, kod njih dvojice nije zabeležen zapaženiji plasman, a u klubu ga nisu ni očekivali, iako imaju pozitivne utiske za obojicu.

U klasi veterana Džudo klub "Spartak" imao je četiri predstavnika koji su svi doneli medalje i naravno pehar kao najbolja ekipa među veteranima. Bronzani su bili Sebastian PopićMarinko Kolar,srebrni je bio Milan Bogić, a zlatnu medalju je uzeo Dragan Šašić. Takmicare je predvodio trener Dušan Bartaloš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2502
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.