Komentara: 17
Pregleda: 7689

Centri za socijalni rad dobili vozila

13.02.2016. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
Ministar Aleksandar Vulin uručio je danas u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ ključeve automobila namenjenih centrima za socijalni rad na teritoriji Vojvodine.
Centri za socijalni rad dobili vozila

Donacije Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dobili su centri u Subotici, Kikindi, Bačkoj Palanci, Šidu i Sremskoj Mitrovici. Za nabavku vozila, resorno ministarstvo izdvojilo je oko devet miliona dinara.

- Ovo će sigurno biti godina koja će biti zapamćena po najvećim ulaganjima u socijalnu zaštitu, u protekle dve godine uloženo je milijardu i 447 miliona dinara u institucije socijalne zaštite u celoj republici, više nego u proteklih deset godina - istakao je ministar Aleksandar Vulin. - Cilj nam je da proces dobijanja odgovarajućih dozvola sprovede do kraja godine ili da ga bar privede kraju, za šta prethodne vlade nisu imale snage. Kvalitet usluga mora da bude isti u Subotici i u Surdulici, kako u domovima za stare, tako i u domovima za osobe sa invaliditetom, dnevnim boravcima... Štedelo se na svemu, ali ne na ulaganjima u sistem socijalne zaštite.

Centri za socijalni rad dobili vozila

Centrima za socijalni rad vozila su značajna za kako bi što brže stigli do korisnika.

- Subotica se prostire na više od hiljadu kvadratnih kilometara i vozilo je neophodno za rad sistema koji brine o korisnicima na terenu – dodala je Miroslava Bagavac, direktorka subotičkog Centra za socijalni rad.

Ministarstvao rada je uložilo je oko 18 miliona dinara u Dom „Kolevka“, čime je završena je kompletna termoizolacija i opremljene su kuhinja i vešeraj.

Izvor: Subotica.com
Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila Centri za socijalni rad dobili vozila
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 7689
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.