Komentara: 86
Pregleda: 32879
Foto

Bogdan Laban: Ubedljivo najbolji!

25.04.2016. u 03:29h
Izvor: Subotica.com
Srpska napredna stranka u Subotici odnela je ubedljivu pobedu na svim nivoima – na parlamentarnim izborima osvojila je više od 40% glasova, na pokrajinskom nivou oko 38%, a na lokalnom više od 36% odsto, odnosno više od 30, od ukupno 67 odborničkih mesta.
Bogdan Laban: Ubedljivo najbolji!

- Kampanja je bila duga, u njoj smo dali sve od sebe i samo tako, kako bi naš predsednik Aleksandar Vučić rekao, pokazali da ujedinjeni možemo sve i zato sada pobeđujemo – rekao je Bogdan Laban, prvi čovek GrO SNS. - Po prvi put će Suboticom vladati jedna stranka koja nikada nije do sada bila u vlasti, jer iako smo godinu i po dana bili deo vladajuće većine, slabo smo se pitali i učestvovali u odlučivanju. Vlast je bila napravljena nakaradno i to će se sada promeniti, SNS će bit stožer nove vlasti i svetlost u tunelu. Ono što nije bilo urađeno svih ovih godina, a što smo obećali u izbornoj kampanji, uradićemo u naredne četiri godine.

Bogdan Laban: Ubedljivo najbolji!

Po njegovim rečima, mora se pokrenuti Subotica koja je devastirana, jer su se unazad 20 godina svi menjali na vlasti a ništa se nije radilo. - Zato smo pobedili, zato su građani izabrali nas, dali nam ovoliku podršku, koju ne smemo da prokockamo – jasan je Laban. Ono što smo obećali biće i urađeno. Moramo da zaposlimo još mladih ljudi, otvorimo još novih radnih mesta, da pokrenemo one mesne zajednice koje godinama tavore, da nam Palić i razvoj turizma budu prioritet, da dovedemo nove investitore i pokrenemo ga sa mrtve tačke.

Čestitam na izbornom rezultatu i drugim takmacima. Hvala svima, pokazali smo da ujedinjeni možemo sve! Srbija pobeđuje!

Izvor: Subotica.com
Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke Press: Izborni štab Srpske napredne stranke
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 86
Pregleda: 32879

Povezane vesti

Povezane teme

sns

srpska napredna stranka

bogdan laban

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.