Komentara: 0
Pregleda: 5646

29. Međunarodna izložba sitnih životinja

24.11.2012. u 17:23h
Izvor: RTV City
Juče je u hali sportova svečano otvorena dvadeset i deveta međunarodna izložba sitnih životinja i petnaesti šamponat Vojvodine.
29. Međunarodna izložba sitnih životinja

Manifestaciju organizuju Savez odgajivača sitnih životinja Vojvodine i udruženje odgajivača sitnih životinja iz Subotice, pod pokroviteljstvom grada.

Na izložbi učestvuje više od pet stotina izlagača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Nemačke, Rumunije i Švajcarske sa oko 2000 eksponata. Izložba će biti otvorena danas do 20h i u nedelju od 7 do 13h.

Ulaznica košta 150 dinara, s tim da će za decu iz vrtića i osnovnih škola koja dolaze u organizovanu posetu ulaz biti besplatan.

Pogledajte fotografije sa izložbe u našem albumu:

Izvor: RTV City
29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja 29. Međunarodna izložba sitnih životinja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5646
Povezane teme

izložba sitnih životinja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.