Komentara: 10
Pregleda: 967

Opet gomila pasa na Prozivci

Ostalo / Hvatanje pasa i mačaka lutalica
22. februar 2023.
Postavi zviždaljku!

ZVIŽDALJKA ZATVORENA!

19.04.2023. - Zviždaljka #13921 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica od 2. marta 2023. godine:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, odnosno RJ „Zoohigijena“ je, od 01.01.2022. godine do 27.02.2023. godine sa lokacije MZ „Prozivka“ u gradsko prihvatilište za napuštene životinje( pse i mačke), unela 21 psa. Na istu lokaciju je vraćeno 5 pasa u okviru programa uhvati, steriliši i pusti( CNR). Kapaciteti gradskog prihvatilišta su popunjeni od 2019. godine i jedni način da se nastavi sa radom je puštanje pasa kroz program CNR-a, kao i udomljavanje pasa.

Tekst zviždaljke:

Ne znam po koji put pištaljka na ovu temu. I ovo nije problem samo na Prozivci nego u celom gradu. Juče na šetalištu čopor. Da li se išta radi po ovom pitanju? Zovemo komunalnu, oni se pravdaju da ne mogu ništa jer kada nazovu azil tamo kažu kako nema mesta!

I šta onda?? Je li to to? Rešen problem, nema mesta u azilu, neka nas sve izujedaju. Da li je u planu proširenje azila, izgradnja novog? Da li postoji bilo kakav plan? 

Opet gomila pasa na Prozivci
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.