Galaxy El. tricikl INFINITY

2024
Polovno vozilo
Karoserija: Električni bicikl
Pređenih kilometara: 0 km
Strana volana: Levi volan
Oštećenje: Nije oštećen
Boja spoljašnjosti: Crvena
Kočnice: Disk hidraulični
Materijal rama: Gvožđe
CENA 1.365 €
Fiksna cena: DA
Moguća zamena: NE
Oprema
Svetla, Korpa
Opis
Tricikl Infinity se prvi put pojavio u našoj ponudi početkom 2023. godine i za njega bez sumnje možemo reći da je jedan od onih vrhunskih proizvoda u svojoj klasi. Tricikl Infinity u potpunosti opravdava svoju cenu kada se u obzir uzmu njegove perfomanse i kvalitet. Infinity je napravljen da traje i da pomaže. On je neprevaziđena pomoć starijim i slabo pokretnim osobama i vrlo često se svrstava u grupu invalidskih tricikala što je i negde bila ideja samog proizvođača.
Ovogodišnji model je na zahtev kupaca sa našeg tržišta dobio i dodatak za lako kačenje štaka ili štapa za hodanje. Ovim dodatkom je zaokružena čitava ideja o električnom triciklu kao prevoznom sredstvu za invalide i slabo pokretne osobe.
Tricikl Infinity odlikuje snažan motor od 1000W i 5 velikih olovnih baterija 12V/20Ah, ukupne snage 60V/20Ah kojima se omogućava autonomija kretanja do 60 km pri normalnim uslovima puta i vožnje. Infinity je opremljen kompletnom signalizacijom za bezbedno kretanje u saobraćaju, kao i zadnjim sigurnosnim točkićima koji sprečavaju mogućnost prevrtanja tricikla unazad. Snaga motora od 1000W ga smešta u kategoriju lakih tircikala koji podležu registraciji, a za upravljanje istim je neophodna vozačka dozvola kategorije AM. Uz tricikl dajemo svu potrebnu dokumentaciju za registraciju istog.
Digitalni LED displej omogućava lako praćenje brzine kretanja, baterija i aktivne signalizacije tokom vožnje. Na volanu se nalaze i veliki retrovizori, a ispod upravljača i praktičan pretinac za smeštanje novčanika i telefona.
Veliko udobno sedište u formi fotelje poseduje oslonce za ruke koji se mogu podići sa obe strane, a samo sedište se može pomerati napred - nazad shodno potrebama samog vozača. Električni tricikl Infinity poseduje i značajan prostor za prtljag u formi velike žičane korpe sa poklopcem instalirane sa zadnje strane sedišta kao i mali prtljažnik ispod sedišta.

Specifikacija:
Vrsta e-bike: Teretni (Cargo e-bike)
Sp. gume: 3.0-10 Tubeless
Baterija: Olovna 60V/20Ah (5x12V/20Ah)
Snaga motora: 1000W
Max. brzina: 25 km/h
Autonomija kretanja: Do 50km
Nosivost: 150 kg
Kočnice: Prednja disk kočnica, zadnja doboš
Vreme punjenja: 6 - 8 h
Dodatna oprema: Prednje i zadnje led svetlo, štop svetlo, pokazivači pravca (žmigavci), retrovizori. Digitalni LED displej. Zadnja korpa, prtljažnik ispod sedišta, dva ključa.
Kontakt podaci
Telefon 1: 0244150229
Telefon 2: 024753235
Mobilni telefon 1: 0605087335
Grad: 24413 Palić
Diler: Mega Favorit doo
Adresa: Horgoški put 106
Fotografije vozila