• Pregleda: 3274

Žurka za subotičku omladinu

Žurka za subotičku omladinu
Povodom Svetskog dana mladih Socijaldemokratska partija večeras od 21 čas organizuje u Kafe-u Latino druženje za subotičku omladinu.

SDP smatra da su upravo mladi potencijal i resurs društva i države, i da im treba omogućiti da ukažu na probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju, jer svojim idejama, energijom i entuzijazmom mogu doprineti unapredjenju društva.

Cilj kome će težiti Forum mladih SDP Subotice je poboljšanje kvaliteta života mladih u Subotici, tačnije rešavanje problema kao što su nezaposlenost, nemogućnost školovanja, narkomanija i snižavanje sistema vrednosti.
Izvor: RTV Yueco

povezane teme

4
Always Ultra Odgovori
KO ??????
omladinac Odgovori
Gde bas u latinu ... zar na ovaj nacin gazda mora da privuce goste,mislim da ce ih vise odbiti,ane privuci !!!
RADOVAN Odgovori
Forum mladih,da je citao predhodne pistaljke::mogao je sa vise efekta da realizuje svoju ideju===samo da je sprovedena u kaficu "Galija", Baniska BB.Daleko veci broj prisutnih je tamo i igranka ili zurka traje do zore (jutra-5 sati)....Kada je bal,da bude bal do kraja--i tako nema nikakvih rezultata, ni na vidiku kraja stopiranju samovolje...
Boro Dugic Odgovori
Kafic "Galija" !?!?!?...zar to jos radi ?Tu se vidi kolko nam je potrebna Komunalna policija kad kafic koji ima preko 100 prijava ZA REMECENJE JAVNOG REDA I MIRA jos radi i jos se reklamira ,kako kazez do 5 a kolko sam ja cuo cak i duze.....Ma Subotica je pukla.....sve se svodi na politiku ..i PARE !....bruka......A inace sto se tice zurke bolje da su napraili zurku u parku kod Lifke jer tamo je nocu haos 200-300 omladinaca ( uglavnom MALOLETNIH....)koji naravno rade sta hoce jer komunalna policija NARAVNO NIJE TAMO ( jer tamo nema para ) ....oped.....bruka.....BRUKA !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.