Komentara: 0
Pregleda: 1817

ŽOK "Spartak" očekivano do tri nova boda protiv Radničkog (3:0)

14.02.2015. u 14:26h
Izvor: Subotica.com
Sasvim očekivano odbvbojkašice Spartaka savladale su pretposlednju ekipu Super lige, u meču koji je trajao tek nešto više od jedan čas Subotičanke su maksimalnim trijumfom ponovo došle na drugu poziciju, a do kraja ligaškog dela ostalo je da odigraju još mečeve protiv Dinama u gostima i Vizure u Subotici.
ŽOK "Spartak" očekivano do tri nova boda protiv Radničkog (3:0)

Očekivan trijumf Spartaka protiv Radničkog, kojim su se Subotičanke vratile na drugu poziciju na tabeli. Nešto više od jedan čas bilo je potrebno timu Slobodana Galeševa da dođe do vrednog trijumfa.

Tokom čitavog meča domaće su bile bolji rival, odnele su prevagu u svim odbojkaškim elementima, manje su grešile, i na kraju su zasluženo slavile. Najveći otpor Beograđanke su pružile u prvom periodu, a kako je meč odmicao "plavo-bele" su bile sve bolje.

Spartak – Radnički 3:0 (25:18, 25:16, 25:10)

Hala: „Dudova šuma”. Gledalaca: 220. Trajanje meča: 67 minuta.

SPARTAK: Vukoja, Cvetićanin 10, Drpa 10, Sredić 4, Vučković, Antanasijević, S. Medić 11, T. Matić 3, Oluić 12, D. Matić (libero), Živanović. Trener: Slobodan Galešev.

RADNIČKI: Popović 1, Lečić 6, Ranitović 3, Mitrović 5, Jegdić (libero), Trajković 2, Petović, Kartalović, Marinković 9, Radosavljević 3. Trener: Dragojlo Terzić.

U narednom kolu Spartak gostuje u Pančevu, ali pre toga predstoji završnica Kupa Srbije koja se sledećeg vikenda igra u Ubu. Spartak se u polufinalu u subotu, 21. februara, sastaje sa ekipom TENT-a, dok su u drugom polufinalnom susretu Vizura i Crvena zvezda. Pobednici iz ovih duela u nedelju 22. februara igraju finale.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1817
Povezane teme

hala sportova

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.