Komentara: 0
Pregleda: 3531

ŽOK "Spartak" izjednačio u drugoj polufinalnoj utakmici

21.03.2013. u 09:27h
Izvor: Wiener Städtische liga
Odbojkašice NIS Spartaka u drugom meču polufinala playoffa neočekivano lako su pobedile protivnika koji ih je porazio u ponedeljak posle 5 odigranih setova. Ovom pobedom odbojkašice Spartaka su izjednačile u polufinalnoj seriji protiv Vizure, u meču koji je trajao 68 minuta, a završen je rezultatom 3:0.
ŽOK "Spartak" izjednačio u drugoj polufinalnoj utakmici

Spartak je osvojio prvi set nakon velikog preokreta. Vođene Tijanom Bošković, gošće su vodile (6:1, 10:6) u završnici i 20:17. Usledila je serija Spartaka od 8:1 za konačnih - 25:21.

Do kraja susreta, Golubice su odigrale u dahu, Vizura bez odgovora, bila je u ulozi statiste.

Na sinoćnjem meču imale su i podršku navijačke grupe, domaćih Marinaca, koji su pesmom i dlanovima ispratili odbojkašice Spartaka do nove pobede, posle koje se već u petak sele u Beograd na treću, a zatim i četvrtu utakmicu istih protivnika. Drugi polufinalista će biti ona ekipa koja prva dođe do 3 pobede.

NIS Spartak – Vizura Wall Art 3:0
(25:21, 25:10, 25:20)

Dvorana: HS „Dudova šuma“
Gledalaca: 500
Sudije: Vladimir Simonović (Kragujevac) i Igor Miljković (Beograd)
Trajanje meča: 68 minuta

NIS SPARTAK: Raonić 6, Trnić 7, Cvetićanin 6, Helić 11, Medić 10, Oluić 4, Memišević (libero), T. Matić 8, Vujčin, Antanasijević, Radakov, D. Matić. Trener: Damir Petković.

VIZURA WALL ART: Petrović 1, Savić 6, Čikiriz 5, Buša 4, Mirković 4, T. Bošković 6, Stepanović (libero), Medarević, Lozo, Bojanić, Klačar, D. Bošković 5. Trener: Slobodan Radivojević.

ŽOK "Spartak" izjednačio u drugoj polufinalnoj utakmici

(foto: ŽOK "Spartak")

Izvor: Wiener Städtische liga
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 3531
Povezane teme

ženska odbojka

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.