Komentara: 0
Pregleda: 2244

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak sezone

06.02.2014. u 10:57h
Izvor: RTV Yueco
Posle dva meseca pauze igračice ženskog fudbalskog kluba "Spartak" juče su počele sa priprema za drugi deo sezone. Prvi deo priprema obaviće se na Gradskom stadionu, zatim će ekipa otići van Subotice, posle čega ih očekuje i igranje prijateljskih mečeva.
ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak sezone

Treneru Borisu Arsiću javilo se 17 devojaka, a da kraja nedelje tačno će se znati sastav igračica koje biti na raspolaganju za drugi deo prvenstva.

Za razliku od igračkog, u stručnom štabu je bilo manjih izmena - novo lice u ekipi je Nikola Dakić koji će biti zadužen za golmanski dvojac, koji kako kaže dobro poznaje devojke, a njihov rad je u prethodnom periodu pratio koliko je bio u mogućnosti.

Tokom današnjeg dana igračice Spartaka obaviće kompletno medicinsko testiranje radi utvrđivanja motoričkih sposobnosti pre početka zimskih priprema. Klub je za ove potrebe angažovao Zavod za sport i medicinu Republike Srbije. a sve u cilju da bi igračice Spartaka postizale još bolje rezultate.

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za nastavak sezone

foto: ŽFK "Spartak"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2244
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.