Komentara: 0
Pregleda: 3039

ŽFK "Spartak" dobitnik uglednog društvenog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

21.12.2013. u 11:25h
Izvor: ŽFK "Spartak"
U okviru projekta "Put ka vrhu", u kategoriji najbolji sportski kolektiv, ženski fudbalski klub "Spartak" ovogodišnji je dobitnik uglednog društvenog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević". Priznanje, povelja, zlatnik i statueta biće uručeni predstavniku ŽFK "Spartak" 27. decembra na svečanosti u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici.
ŽFK "Spartak" dobitnik uglednog društvenog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević"

Projekat “Put ka vrhu” se realizuje u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Privrednom komorom Beograda, Fakultetom tehničkih nauka Novi Sad i Javnim servisom RT Vojvodine.

U žiriju su prof. dr Radovan Pejanović, FTN Novi Sad, prof. dr Nevenka Žarkić Joksimović, FON Beograd, prof. dr Miodrag Koprivica, javni servis RTV Vojvodine, mr Dragomir Đukić, Privredna komora Vojvodine i Vlado Markanović direktor Media Inventa.

U cilju promocije i afirmacije društvenog i preduzetničkog stvaralaštva agencija Media Invent iz Novog Sada, u saradnji sa novosadskim i beogradskim Univerzitetom i privrednim komorama Srbije dodeljuje ovo prestižno priznanje po 13. put.

Priznanje povelja, zlatnik i statueta, koje nosi ime Kapetana Miše Anastasijevića istaknutog preduzetnika, humaniste i dobrotvora, biće uručeni predstavniku ŽFK Spartak na svečanosti u Velikoj većnici Gradske kuće u Subotici, 27. decembra sa početkom u 12 časova, u prisustvu laureata, privrednika, medija i gostiju.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3039
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.