Komentara: 35
Pregleda: 29132

Žena podletela pod autobus

02.10.2019. u 18:40h > 03.10.2019. u 14:39h
Izvor: Blic
D. B. (77) životno je ugrožena i nalazi se u subotičkoj bolnici nakon što je pala pod autobus. Nezgoda se dogodila u 14,20 časova u ulici Aleja Maršala Tita (Radijalac) kada su ženi vrata autobusa zatvorila ruku.
Žena podletela pod autobus

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju za „Blic“ da se nezgoda dogodila i da je žena sa teškim povredama prevezena u bolnicu.

- U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali vozač autobusa „Su Trans“ i putnik D. B., kojom prilikom je ista zadobila teške telesne povrede opasne po život. Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva – kažu u policiji.

U OJT kažu da je ženi prvo ruka ostala u vratima što je uzrokovalo njen pad. U pitanju je krivično delo protiv bezbednosti u javnom saobraćaju.

Žena podletela pod autobus

Foto: TV Subotica

Kako „Blic“ saznaje, žena se nakon pada našla pod autobusom i prema rečim očevidaca vatrogasci su dizalicom morali da podignu vozilu da bi je izvukli.

 - Videli smo stariju ženu pod autobusom, mislim ispod točka. Bila je živa. Hitna i vatrogasci su bili pored autobusa, koristili su dizalicu. Ruka, kuk, stomak, sve joj je to bilo stisnuto – kaže stanarka obližnje zgrade.

U bolnici potvrđuju da je žena životna ugrožena, nezvanično biće operisana.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 29132

Povezana vest

Povezane teme

radijalac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.