Komentara: 25
Pregleda: 13309

Željko Joksimović na Trgu za Dan grada

15.08.2011. u 18:00h
Izvor: RTV Yueco
Željko Joksimović na Trgu za Dan grada

Lokalna samouprava je za ovogodišnju proslavu pripremila koncert jednog od najpopularnijih srpskih pop pevača - Željka Joksimovića koji će održati koncert na Trgu Slobode 1. septembra u 22 sata. Pre njega će nastupiti pevačica iz Mađarske Kati Volf u 20h, a predvidjeno je i održavanje brojnih kulturnih i sportskih manifestacija.

Dan grada, 1. septembar, se obeležava različitim kulturnim i zabavnim programima.

Manifestacija počinje proslavnom u Bajmoku, 27.avgusta, a završava se u nedelju 4. septembra. Na gradskom trgu 31. avgusta nastupiće Subotička filharmonija u 20 časova i 30 minuta, a od 22 časa koncert će održati Gabor Lenđel i Retro bend, 30 godina rok opere “Zelenokosa”.

Prvog septembra u 20 i 30 časova održaće koncert Kati Volf, a u 22 časa Željko Joksimović.

Priznanje Pro urbe ove godine dobiće fabrika "Simens", Tomislav Žigmanov, Mirko Grlica, Vladimir Večić i Marija Šilak, a zvanje počasni građanin Oto Tolnai i Stevan Vasiljev . Povodom Dana grada održaće se i svečana sednica sa početkom u 10 časova.

Trećeg septembra na Prozivci od 11 do 23 časa održaće se festival domaće hrane, na gradskom stadionu u 17 časova održaće se prijateljska utakmica između FK "Spartaka" i NK "Osijek".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 25
Pregleda: 13309
Povezane teme

dan grada

proslava dana subotice

dan subotice

željko joksimović

program dana grada

1. septembar dan subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.