Komentara: 0
Pregleda: 2579

Završne aktivnosti HK "Spartak"

27.03.2013. u 14:40h
Izvor: RTV Yueco
Sezona hokeja na ledu 2012/13 ulazi u samu završnicu, a vikend za nama su obeležili nastupi selekcija U8 i U16 iz HK Spartak.Selekcija U8 je u nedelju 24 marta nastupila na turniru B kategorije u Szekesfehervaru (Mađarska) gde je odigrala 4 utakmice i zabeležila sve 4 i više nego ubedljive pobede.
Završne aktivnosti HK "Spartak"

Ako se postignutim rezultatima doda činjenica da igrači iz Subotice ne treniraju na ledu već 20-ak dana (mašine na Gradskom klizalištu u Subotici su ugašene 06 marta) postignuti uspeh dobija još više na značaju.Cela ekipa je zaista pokazala karakter i ceo svoj kvalitet, i kroz timsku igru, veliko zalaganje i borbenost sa lakoćom odnela zaslužene pobede, nad protivnicima koji imaju led sve do kraja aprila.

Ovim nastupom su još jednom potvrdili sav potencijal i kvalitet svoje generacije, ali i veliku potrebu i neophodnost pokrivanja klizališta u Subotici, kako bi se sezona leda u našem gradu produžila sa trenutnih 3,5 meseci na barem 5,5 - 6 meseci.

Za HK Spartak su nastupili: Đukanović Luka, Kostić Luka, Mickoski Miloš, Herbatin Oliver, Bašić Palković Filip, Bašić Palković Andrej, Antonijević Aleksandar, Horvat Marko, Kiš Matej, Pećerić Petar, Fazekaš Luka i Dobo Armin. Trener: Brestovac Uroš

Selekcija U16 kombinovane ekipe Spartak Tisza Volan je u petak (22.03.) i u nedelju (24.03.) odigrala dvomeč playoff-a B grupe u Prvenstvu Mađarske, protiv ekipe Kapošvara i zabeležila 2 poraza - u Kapošvaru 4:21 i u Segedinu 4:5 . Jednostavno, predugačak period bez leda (20ak dana) u starijim uzrasnim kategorijama mnogo više dolazi do izražaja i momci i pored maksimalnog zalaganja, želje i truda nisu uspeli više do dostojanstvenog poraza u drugoj utakmici na domaćem terenu, čime su se oprostili od daljeg takmičenja. Za kombinovanu ekipu iz HK Spartak u dvomeču sa Kapošvarom su nastupili: Šljapić Igor, Popović Nikola, Pavlović Filip, Tancoš Tamaš, Tancoš Gabor, Katančić Denis i Subotić Srđan. Trener: Jaramazović Zoran

Do samog kraja sezone HK Spartak je ostalo još 2 nastupa, i to selekcije U8 i U10 na tradicionalnom međunarodnom dvodnevnom turniru "Miodrag Šišić - Šile 2013" u Beogradu 13/14 April, i selekcija veterana na međunarodnom turniru "Drvene nogice 2013" u Beogradu 19 - 21.April.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2579
Povezane teme

hokej klub spartak

hokejaši spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.