Komentara: 3
Pregleda: 5538

Završen seminar "Brilijantno učenje"

13.05.2009. u 23:09h
Završen seminar "Brilijantno učenje"

U Subotici 09./10.05.2009., je održan Seminar: BRILJANTNOG UČENJA po učenju britanskog psihologa Tonija Buzana, u saradnji beogradske Izdavačke kuće i edukcionog centra FINESA i subotičke Agencije za menadžment i konsalting GITANOVA.

Celodnevni seminar u trajanju od dva dana po deset časova, vodio je dipl. ing Branislav Maričić. Na veliko zadovoljstvo i iskreno oduševljenje polaznika seminara, koji su sa novostečenim znanjima poneli svojim kućama novu ideju koja se ukratko može opisati rečenicom: "Napokon smo naučili kako da učimo!"

Za informacije o budućim seminarima Briljantnog učenja, Savršenog pamćenja, Brzog čitanja i drugo, koji će se održavati predstojećih vikenda, možete se obratiti subotičkom organizatoru, Agenciji Gitanova, na telefon 063/702-4900, ili potražiti informaciju na sajtu www.finesa.edu.rs

Završen seminar "Brilijantno učenje"

Završen seminar "Brilijantno učenje"

Postavljeno pre 14 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5538
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.