Komentara: 0
Pregleda: 4428

Završen rvački turnir - Refik Memišević Brale

05.07.2011. u 15:49h
Izvor: RTV Yueco
Završen rvački turnir - Refik Memišević Brale
Tokom vikenda uspešno je završen 6 po redu međunarodni turnir u rvanju za kadete Refik Memišević Brale. Ovaj turnir spada u najjače kadetske turnire u Evropi i kao takav i ove godine je okupio veliki broj takmičara.

u Konkurenciji 12 zemalja i preko 130 takmičara najbolje su se pokazali rvači Mađarske koji su osvojil ekipnu titulu sa 96 osvojenih bodova. Iza njih plasiraliu su se rvači Rusije sa 90 bodova, dok je treće mesto pripalo Nemačkoj sa osvojenih 75 bodova. Reprezentacija Srbije nalazi se šestom mestu sa 61 osvojenim bodom.

Za najboljeg rvača proglašen je Dimitri Kesopulo koji je pobedio u kategoriji do 69 kg., dok je njegov reprezentativni kolega Soslan Taskaev dobio specijalno priznanje za najboljeg rvača u kategoriji do 100kg (kategorija u kojoj je rvao Refik Memišević. Od takmičara iz Srbije najbolji je bio Mikloš Horvat kojij e osvojio bronzanju medalju u kategoriji do 54kg.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4428
Povezane teme

refik memišević brale

rvanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.