Komentara: 0
Pregleda: 3919

Završen festival elektronske muzike Summer3p

25.07.2011. u 18:23h
Izvor: RTV Yueco
Završen festival elektronske muzike Summer3p

Juče je završen 9. Festival elektronske muzike Summer3p. 

Posetioci festivala su imali priliku da uživaju u bogatom i zanimljivom muzičkom programu koji se odvijao na Paliću na termalnom bazenu. Tokom vikenda građani su mogli da učestvuju i u raznim radionicama. Organizator festivala je Nevladine organizacije AntiŠundCorporation.

Od četvrtka do nedelje tokom popodneva na Paliću u okviru Summer3p festivala organizovane su ekološka, likovna, audio, sportska i radionica reciklaže. 

Učesnici su imali priliku da prave nakit od otpadnog materijala, kao i igračke.

Završen festival elektronske muzike Summer3p
(pogledajte sve fotografije iz Albuma)

I ove godine su realizovane kampanje - Stop nasilju! i Očistimo jezero Palić. Uz muzički program, Summer3p je bio mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

U petak i subotu na gradskom trgu u Subotice za decu od 6 od 11 godina održana je kreativna radionica “Mjuziklaža”, sa ciljem podizanja ekološke svesti. Deca su imala priliku da od otpadnog materijala prave muzičke instrumente i zasviraju na njima.

Kornjača Palić - ubaci limenku, dovrši skulpturu
(pogledajte sve fotografije iz Albuma Summer3p - 2011)

Kampanja “Ubaci limenku, dovrši skulpturu” i ove godine je nastavljena. Na ulazu u Palić umesto žičane ribe, nalazi se kornjača, jer su organizatori festivala želeli da skrenu pažnju na ugroženost barskih kornjača kod nas.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3919
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p festival na paliću

summer3p slike fotografije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.