Komentara: 17
Pregleda: 9878
Foto

Zasijao grad – otvoren "Winterfest"

06.12.2018. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Pred mnogobrojnim građanima, uz zvuke božićnih pesama, na Trgu republike svečano je otvoren osmi zimski vašar, poznatiji kao „Winterfest“.
Zasijao grad – otvoren "Winterfest"

Zimski vašar, u organizaciji JP „Subotičke pijace, na kome su svoje mesto našli brojni izlagači, trajaće do 13. januara.

- Zahvaljujem se organizatoru na angažovanju i trudu koji je uložio kako bi probudio prazničnu atmosferu u našem gradu. Okićen grad, miris kuvanog vina i „kurtoš“ kolača, zvuk božićne pesme, kućice pune suvenira, proizvoda starih zanata, domaće hrane, rakije i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta vode nas u susret predstojećim božićno-novogodišnjim praznicima – rekao je Tivadar Bunford, predsednik Skupštine grada, prilikom otvaranja manifestacije. - Građanima je na raspolaganju sa više od 90 štandova, na kojima mogu da pronađu sitnice i male znake pažnje kojima mogu da izmame osmeh na licu svojih najmilijih. Nadam se da će zvuci smeha, muzike i radosti obeležiti predstojeće praznične dane i pružiti našim dragim sugrađanima i gostima prijatne trenutke.

Zasijao grad – otvoren "Winterfest"

Dosadašnja direktorka JP „Subotičke pijace“ Ilinka Vukoja zahvalila se svima koji su učestvovali u realizaciji ove manifestacije i doprineli da ona izgleda atraktivno i bajkovito.

- Prizor je zaista veseo i čaroban i verujemo da će posetioci pronaći nešto za sebe i svoje najmilije – istakla je Vukoja.

Zasijao grad – otvoren "Winterfest"

Izvor: Subotica.com
Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018" Otvaranje novogodišnjeg vašara - "Winterfest 2018"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 9878
Povezane teme

winterfest subotica

novogodišnji vašar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.