Komentara: 1
Pregleda: 5118

Zaposleni Hotela Galerija pomogli Kolevku sa 158.300 dinara

21.06.2011. u 17:00h
Izvor: RTV Yueco
Zaposleni Hotela Galerija pomogli Kolevku sa 158.300 dinara

Nemački biznismen Rudolf Valter poklonio je Domu za decu i omladinu “Kolevka” finansijsku pomoć u iznosu od oko hiljadu i pet stotina evra. Novac su obezbedili radnici Hotela “Galerija” kroz novogodišnju tombolu. Kolevka će novac iskoristiti za izgradnju senzorne sobe.

Novac koji je dobijen na poklon od zaposlenih hotela "Galerija" biće utrošen u izgradnju senzorne sobe u "Kolevci", koja će da radi u okviru rehabilitacionog centra. U Kolevci kažu da već imaju prostorije za radna, okupacionu i fizikalnu terapiju i nedostaje samo senzorna soba.

U holu Hotela "Galerija", vlasnik Rudolf Valter je predao ček u iznosu od 158.300 dinara direktorki "Kolevke" Mirjani Čabrić. Valter je istakao da su novac obezbedili zaposleni hotela i da su dugo tražili ustanovu kojoj da pomognu. Na kraju su se odlučili za "Kolevku".

Ovo je drugi put da Rudolf Valter pomaže rad subotičke "Kolevke". Nemački biznismen, je poznat po svojim humanim delima i do sada je preko 400 dece sklonio sa ulice investirajuću u "Dečja sela" širom sveta. Svake godine deli novogodišnje paketiće i odeću za najsiromašnije Subotičane.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5118
Povezane teme

kolevka

mira čabrić

hotel galerija

hotel galleria

rudolf valter

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.